02 / 07 / 2024

Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile Akın Polat ve Mehmet Kazım Deniz tarafından Meclis Mahallesi Sancaktepe adresinde kuruldu.




Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 bin liralık sermaye ile Akın Polat ve Mehmet Kazım Deniz tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilindeki her türlü özel ve tüzel kişilerin yapı inşaat taahhüt işlerini inşaat sanayi konusunu oluşturan her türlü yapı ile beraber betonarme çelik prefabrike ve yığma yapıların konut işyeri ticarethane okul yol baraj köprü inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabıbına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı yapılar inşa etmek yaptıklarını satmak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres: Meclis Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:26/A Sancaktepe


Geri Dön