08 / 05 / 2024

Sancaktepe milli emlaktan kalan tapuların teslim töreni

Sancaktepe milli emlaktan kalan tapuların teslim töreni

Sancaktepe'de Milli Emlak'tan kalan 53 tapu, hak sahiplerine teslim edildi. Tapuları teslim eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe imar yönüyle hem mülkiyet yönüyle İstanbul’un en sorunsuz ilçelerinden birisi” dedi.

Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralık 2 konut ve satılık 3 arsa fırsatı! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 2 konutu kiraya veriyor ve Sancaktepe, Kartal ile Tuzla'da yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satışlarına devam ediyor. Şimdi ise 90 bin TL'si olanlar arsa sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ucuz arsalar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Milli Emlak üzerinden arsa sahibi olmak için merak edilen detaylar haberimizde...

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 70.3 milyon TL'ye satılık 29 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla, Kartal ve Şile ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 29 gayrimenkulü 70 milyon 324 bin 231 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 57 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Sancaktepe ve Şile'de yer alan 57 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sancaktepe Hilal Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar kapsamında, Hilal Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Sancaktepe'de 171 hak sahibi daha tapusuna kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar kapsamında, arsa maliklerine düzenlenen programla tapuları dağıtıldı.

Sancaktepe’de 204 tapu hak sahiplerine teslim edildi!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sancaktepe'de 204 hak sahibine tapuları dağıtıldı.

Sancaktepe milli emlaktan kalan tapuların teslim töreni Haberi

Sancaktepe milli emlaktan kalan tapuların teslim töreni

Sancaktepe'de Milli Emlak'tan kalan 53 tapu, hak sahiplerine teslim edildi. Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları ile tapu sahipleri katıldı. Tapu almaya hak kazanan vatandaşlara tapuları Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, başkan yardımcıları ile meclis üyeleri tarafından takdim edildi.


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada, "Bugün Milli Emlak tapularından kalan 53 tapuyu yine hak sahiplerine ulaştırmış olduk. Bugün buraya iştirak eden komşularımız büyük bir mutlulukla evlerine dönüyorlar. Emlak ile ilgili olan 2B Milli Emlak, diğer taraftan belediyemizin üzerinde var olan parsellerin satışını ve devirlerine devam ediyoruz. Sancaktepe'de küçük bir rakamla artık mülkiyet problemi kaldı. İnşallah önümüzdeki aylar içerisinde Milli Emlak'ta parseli olup da üzerinde ikamet eden komşularımızın...