28 / 04 / 2024

Sancaktepe Rİngs AVM açıldı mı

Sancaktepe Rİngs AVM açıldı mı

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe ’nin ilk AVM ’si olan Rings AVM açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings, mimari özellikleriyle dikkat çekti.

Sancaktepe Rİngs AVM 29 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Yatırımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen Rings Alışveriş Merkezi, 29 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, 25 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 112 mağazadan meydana geliyor.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Kısıtlamaların kaldırılması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, kısıtlamaların kaldırılmasını Haziran'ın ilk günlerinden beri beklediklerine, Temmuz ayından itibaren nihayet hafta sonlarının açık olacağına dikkat çekti. Altaş, ciro artışı olacağını belirtti.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Perakende sektöründe AVM'lerle kira müzakereleri başladı!

Sportive’in genel müdürü ve aynı zamanda Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Selgur, AVM'lerdeki sürece ilişkin bilgi verdi. Selgur, "AVM’lerle kira müzakereleri yapıyoruz. Bu durumun sürdürülebilirliği yok. Kiralarda köpük vardı" dedi.

AVM yönetimine dair 25 altın ipucu!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım "AVM Yönetimine Dair 25 Altın İpucu" başlıklı bir yazı yayınladı. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

AVM yönetimine dair 23 altın ipucu!

AVM ve Karma Projeler Genel Müdürü Engin Yıldırım, AVM yönetimine dair 23 altın ipucu verdi...

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

AVM yönetimlerinin uzlaşma kültürüne sahip olması gerekiyor!

Elle Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Akar, sektörde kredi borcu olmayan nadir şirketlerden biri olduklarını söylüyor. Sektör olarak AVM kiraları ve üreticilerle olan vade sorunları konularında çözüm aradıklarını belirtiyor.

Kira ödemelerinde TL'ye dönüş için son 10 gün!

KMD Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, AVM'lerde kiralama işlemlerinde TL'ye dönülmesine ilişkin "Karşılıklı kazan-kazan anlayışı içinde bir noktaya varılacağını düşünüyoruz." dedi...

Sancaktepe Rİngs AVM açıldı mı Haberi

Sancaktepe Rİngs AVM açıldı mı


İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe’nin ilk AVM’si olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings, mimari özellikleriyle dikkat çekti.

Yatırımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen Rings Alışveriş Merkezi, 12 Eylül’de açıldı. Sancaktepe bölgesinin ilk AVM’si olan Rings AVM, 28 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 116 mağazası ile Sancaktepe’nin yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor. Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings AVM yarı açık mimarisiyle dikkat çekti.

Dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları, hipermarket ve elektronik marketleri ile Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor.

Teraslı ve açık alanları ile öne çıkacak restoran ve cafeler ise projenin en önemli farklılıkları olarak öne...