03 / 05 / 2024

sancaktepe süküdar metrosu kaç km

sancaktepe süküdar metrosu kaç km

Sancaktepe Üsküdar metrosu Anadolu yakasının Kadıköy Kartal metro hattından sonra trafik yükünü hafifletecek ikinci bir hat olarak hizmete alınacak. Sancaktepe Üsküdar metro güzergahı: Üsküdar, Altunizade, Ümraniye, Dudullu ve Çekmeköy...

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz Evleri ödeme planı!

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz Evleri ödeme planı kapsamında 48 aya kadar faiz olmadan ödemeler yapılıyor. Sinpaş Köyceğiz Evleri projesinde daire teslimleri Mayıs 2016 yılında gerçekleştiriliyor...

Konutlarda en sık görülen riskler sel, yangın ve hırsızlık!

Konut Hasar Araştırması ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Yaklaşık 19 milyon konutun bulunduğu ülkemizdeki konutlarda en sık hasar dahili su, en yoğun hasar ise yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor.

Ödemiş'in su sıkıntısı çözülüyor!

Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 246 sondaj kuyusu açarak 15 milyon liranın üzerinde yatırıma imza atan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde de çalışmalara başladı.

Veysel Eroğlu: İzmir 2060’a kadar su sıkıntısı çekmez!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kaya Termal Otel’deki ‘Yangınlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda, yaptıkları yatırımlarla İzmir’in 2060’a kadar su sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

Konak Tüneli'nin inşaatı ulaşımda sıkıntıya yol açtı!

Konak Tüneli 'nin köprülü kavşak bağlantısı çalışmaları, kentin yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Bahri Baba Parkı - Kemeraltı geçişinde sıkıntıya neden oldu...

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz ödemeleri!

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Sinpaş Köyceğiz projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgar yatırımcılar inşaat izninde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği ( TÜREB ) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven rüzgar enerjisi yatırımlarının inşaat süreci ile ilgili izinlerde sıkıntılar yaşadığından bahsetti. İşte yazının devamı...

ILO sözleşmesi ile inşaat şirketlerine sıkı denetim geliyor!

Uluslararası Çalışma Örgütü'nün ( ILO ) inşaat sektörüne uluslararası standartla azandırmayı amaçlayan sözleşmesi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Sözleşme inşaat şirketlerine sıkı denetim getiriyor...

Gezi Parkı'ndaki akşam yapılan durak sökülüyor!

Taksim Topçu Kışlası'nın yapılacağına yönelik haberlerin ardından böyle bir kazının başlaması çevredekilerin tepkisine yol açtı. Gece yapılan durağın sabah saatlerinde sökülmeye başlanması ise çevredekileri şaşırttı.

1963 yılında 13.615 metre uzunluğundaki tramvay rayları sökülecekmiş!

1963 yılında Avrupa Yakası'nda bulunan ve kullanılmayan 13 bin 165 metre uzunluğundaki tramvay rayları sökülecekmiş. Sadece Beşiktaş - Arnavutköy arasında, 5 bin 300 metre uzunluğunda tramvay rayı bulunuyormuş.

Mudanya'da inşa edilecek site için 100 zeytin ağacı söküldü!

Bursa'da zeytinciliğin merkezi olan Mudanya ilçesinde bir bina inşaatı için ağaç kıyımı yaşandı. Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesinde yapılacak site sebebiyle 2 saat içerisinde 100 kadar zeytin ağacı dozerlerle söküldü.

Yalova içme suyu sıkıntısı çekmeyecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatı ile DSİ Genel Müdürlüğü, aldığı tedbirler ile bundan sonraki yıllarda Yalova’da yaşanması muhtemel içme suyu sıkıntılarının önüne geçti. Yalova içme suyu sıkıntısı çekmeyecek.

sancaktepe süküdar metrosu kaç km Haberi

sancaktepe süküdar metrosu kaç km

Sancaktepe Üsküdar metrosu!

Sancaktepe Üsküdar metrosu Anadolu yakasının Kadıköy Kartal metro hattından sonra trafik yükünü hafifletecek ikinci bir hat olarak hizmete alınacak. Sancaktepe Üsküdar metro güzergahı, Üsküdar, Altunizade, Ümraniye, Dudullu ve Çekmeköy olarak devreye girecek. 


Sancaktepe Üsküdar metro hattı durakları...

Üsküdar Sancaktepe metro istasyonları; Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe.


Sancaktepe Üsküdar metrosu kaç km?

Sancaktepe Üsküdar arasındaki metro hattının uzunluğu 22 kilometre olarak inşa ediliyor. Sancaktepe Üsküdar metrosu kaç dakika? sorusuna ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamalarından yola çıkarak 24 dakika olacağını söyleyebiliriz.


Sancaktepe Üsküdar metrosu ne zaman açılacak? sorusuna ise 2015 yılı cevabı veriliyor. Üsküdar Sancaktepe metro güzergahı ise hattın Marmaray Üsküdar istasyonu ile entegre olarak başlayıp Alemdağ Caddesi ile...