29 / 04 / 2024

sancaktpee Aydos Country fiyat

sancaktpee Aydos Country fiyat

Lansmana özel indirim ve fırsatları devam eden Aydos Country Evleri İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje "Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country" sloganıyla tanıtılıyor.

Sancaktepe Aydos Country ödeme seçenekleri!

Toplam 50 dönüm arazi üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satış fiyatları!

Aydos Tepesi'nde inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Sinpaş Aydos Country Evleri satış fiyatları 284 bin 620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla, 478 bin TL'ye 3+1!

3+1 daire seçeneklerinin fiyatlarının 478 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinpaş Aydos Country projesinde yer alan konutlar için düşük peşinatlı ödeme seçenekleri sunuluyor. 3+1'lerin peşinatları 10 bin TL'den başlıyor.

Aydos Country'de lansmana özel indirimler devam ediyor!

Aydos Ormanı yakınlarında hayata geçirilen Aydos Country projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşaatı tamamlanıyor.Aydos Country’de evinizin penceresinden orman manzarasını görecek, doğanın tüm güzelliklerini doya doya yaşayacaksınız

Sinpaş GYO Aydos Country'de 1+1 daireler 236 bin TL'ye!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi Aydos Tepesi'nde yükseliyor. Projede dairelerin fiyatları 236 bin TL'den ve peşinatlar 10 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Aydos Country'de 236 bin TL'ye! 10 bin TL peşinatla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Sinpaş Aydos Country'de fiyatlar 236 bin TL'den ve peşinatlar 10 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toplam 914 daireden oluşan Aydos Country projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.Proje Aydos Ormanı'nın yanında inşa ediliyor.

Aydos Country Evleri'nde 10 bin TL' peşinatla! Yüzde 10+5 indirimle!

1+1, 2+1, 3+1 dairelerde 10 bin TL peşinat ve 4+1 dairelerde 20 bin TL peşinat uygulanan Aydos Country Evleri'nde ayrıca lansmana özel yüzde 10+5 indirim fırsatı devam ediyor.

Aydos Country Sancaktepe'de lansmana özel indirim ve fırsatlar!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Aydos Country 50 dönüm alan üzerine, hastanelere, AVM'lere, TEM ve E-5 bağlantı yollarına, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Sinpaş Aydos Country'de 1+1 daireler 236 bin TL'den satışa sunuluyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Aydos Country projesinde 914 adet daire bulunuyor. Daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sinpaş Aydos Country'de lansmana özel indirim fırsatı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Aydos Country projesi Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçiriliyor.Projede lansmana özel indirimler devam ediyor.

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla 3 oda 1 salon!

Lansmana özel yüzde 10+5 oranında indirim kampanyası devam ederken Sinpaş Aydos Country projesinde 1+1, 2+1 ve de 3+1 konut seçenekleri için peşinatlar 10 bin TL'den başlıyor.

Aydos Country: İstanbul’un oksijeni en bol projesi!

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı ’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country, orman havasıyla sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

sancaktpee Aydos Country fiyat Haberi

sancaktpee Aydos Country fiyat

Aydos Country Sancaktepe'de 10 bin TL peşin ödemelerde, 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 36 ay taksitlendiriliyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor.


Sinpaş Aydos Country Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Proje "Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country" sloganıyla yükseliyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Aydos Country 50 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 68 ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Aydos Contry projesinde 1+1 daireler 246 bin TL, 2+1 daireler 388 bin TL, 3+1 daireler 451 bin TL, 4+1 daireler ise 904 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Aydos Ormanı'nın yanında olan Aydos Country Konutları'nın sosyal alanları otopark, hamam, güvenlik,  yüzme havuzu, çocuk oyun...