20 / 05 / 2024

Sançim kime satıldı

Sançim kime satıldı

Çimsa’nın klinker kapasitesi yüzde 20 artışla 6.6 milyon tona yükselecek. Çimsa’dan önceki akşam KAP’a gönderilen açıklamaya göre, nominal değeri 87.5 milyon lira olan hisselerin devir bedeli düzeltmeler hariç 220.7 milyon dolar olarak belirlendi.

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Kanal İstanbul yakınındaki dev arazi kime satıldı?

İstanbul Arnavutköy’deki yaklaşık 2 milyon metrekarelik arsanın İranlı bir kişiye 22 milyon TL'ye satıldığı ortaya çıktı.

Bursa DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı!

Bursa’da, Nilüfer ve Osmangazi’nin kesişim noktasında 155 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı.

2017'nin üçüncü çeyreğinde 376 bin konut satıldı!

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde toplam 376 bin adet konutun satıldığını söyledi. 

2017'nin 3. çeyreğinde 376 bin konut satıldı!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda, kendisine bağlı kurumların 2018 yılı bütçeleri üzerinde hükümet adına yaptığı konuşmasında 2017 yılının 3. çeyreğinde toplam 376 bin konut satıldığını söyledi.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

Mardan Palace Hotel kime satıldı?

Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı. 1.4 milyar dolara mal olan otel 'kelepir' fiyata el değiştirdi.

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

Avcılar Kumport Limanı 940 milyon dolara satıldı!

İstanbul'un Avcılar mevkiinde yer alan büyük liman Kumport Limanı 940 milyon dolar bedelle satıldı.Cosco Pacific'in iştirakleri CMHI ve CIC Capital bir ortak girişim grubu oluşturarak, Fina liman ve Kumport'u satın aldı.

Tema İstanbul'da 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, KanturAkdaş Ortak Girişim Grubu'nun Atakent'te 24 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı.

Nisan ayında 119 bin 317 konut satıldı!

Seçim öncesinde konut satışlarındaki artış sürüyor. Nisan’da 119 bin 317 konut satıldı, 4 aylık toplam satış 416 bin oldu. Faizin geçen yıla göre düşmesiyle kredili satış iki katına çıktı

Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı satıldı. Peki Yeniköy Erbilginler Yalısı kime satıldı?

HEP İstanbul'daki konutların yüzde 70'i 4 ayda satıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından İstanbul'da Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin kesişim noktasında hayata geçirilen HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde satışa çıkan konutların yüzde 70'i 4 ayda satıldı.

Sançim kime satıldı Haberi

Sançim kime satıldı


Sabancı Holding’in çimento sektöründeki iştiraki Çimsa, Sançim Bilecik Çimento’yu satın almak için sözleşme imzalarken, analistler, şirketin satın almayla büyük altyapı ve konut projelerinin yoğunlaştığı ve çimento sektöründe fiyat ortalamasının daha yüksek olduğu Marmara bölgesinde konumunu güçlendireceğini söylediler.


Satın almayla Çimsa’nın klinker kapasitesi yüzde 20 artışla 6.6 milyon tona yükselecek.  Çimsa’dan önceki akşam KAP’a gönderilen açıklamaya göre, nominal değeri 87.5 milyon lira olan hisselerin devir bedeli düzeltmeler hariç 220.7 milyon dolar olarak belirlendi. Bilecik’te 2010 yılında kurulan fabrikasıyla faaliyet gösteren Sançim’in yıllık 1.1 milyon ton klinker ve 1.4 milyon ton çimento kapasitesi bulunuyor.


KAPASİTE YÜZDE 20 ARTACAK


Burgan Yatırım Analisti Ece Mandacı, “Çimsa’nın bu bölgede büyümesini olumlu algılıyorum. Çünkü Türkiye’de en hızlı büyüyen bölge, hem altyapı hem de konut yatırımları nedeniyle Marmara. Önümüzdeki...