20 / 05 / 2024

Sandalyeci Koleksiyonu yeni ürünleri

Sandalyeci Koleksiyonu yeni ürünleri

Sandalyeci koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel sandalye modelleriyle, evinizde romantik bir hava esecek.Sandalyeci yeni açılan İstwest mağazasında yer alan birbirinden değişik seçeneklerle sizleri bekliyor...

Zara’nın yeni sezonu satışa çıktı! Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kazaklar, triko etekler, topuklu botlar ve daha birçoğu Zara’nın yeni sezonunda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, uzun kollular ve kalın kumaşlar gardıroplarda yerini almaya başladı. Zara, trend parçalarla yeni sezon koleksiyonu sizi bekliyor. İşte Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

NDESIGN yeni koleksiyonunu İMOB fuarında tanıtacak!

NDESIGN, 2016’yı yeni koleksiyonu ile karşıladı. NDESIGN, sektör lideri konumundaki döşemeli ürün gruplarında 2016 için hazırladığı yeni koleksiyonunu IMOB fuarında tüketicinin beğenisine sunacak.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'ten Antik Wood ve Samba koleksiyonu!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

GoldMaster'dan yeni Marvel koleksiyonu!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

Sandalyeci Koleksiyonu yeni ürünleri Haberi

Sandalyeci Koleksiyonu yeni ürünleri


Sandalyeci Koleksiyonunda yer alan birbirinden şık oturma gruplarıyla evinizde, sevdiğinizle birlikte güzel anlar geçirebileceğiniz köşeler yaratacaksınız!


Sandalyeci modern görünümlü sandalyeleri arasında yer alan Cubic, çizgisi ve sezonun trendi renk seçenekleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Evinizde konforu her an yaşayabileceğiniz tüm oturma grupları ve sandalye modelleri Sandalyeci ’de sizleri bekliyor…

Sandalyeci yeni açılan İstwest mağazasında yer alan birbirinden değişik seçeneklerle sizleri...