05 / 05 / 2024

sandalyeci yeni balon mobilyaları

sandalyeci yeni balon mobilyaları

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Konut sektöründe 'Balon' fiyatlar söndü! Yabancı yatırımcı tekrar gelecek!

Türkiye'de yabancıya konut satışlarının yeni yılda tekrar canlanması bekleniyor. Rusya-Ukrayna savaşından sonra başlayan göç sebebiyle artan konutlarda balon fiyatlar sönmeye başladı. 

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut üretiminde balon yok!

Yeniçağ Gazetesi'nin yazarlarından Remzi Özdemir bugünkü yazısında konut üretiminde balon olmadığından bahsetti. İşte Remzi Özdemir'in o yazısı...

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Türkiye'de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir " 17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı " dedi.

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir yaptığı açıklamada "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Türkiye'de konut satışlarında balon etkisi yok!

Türkiye'de konut satışlarında balon etkisi yok. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, “17-25 Aralık girişimleri olmasaydı konut satışında yeni bir rekor kırmış olacaktık” dedi.

Emlakta balon var mı?

Remzi Özdemir Türkiye'de Yeniçağ Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Emlakta balon var mı? sorusuyla emlak sektörünü kaleme aldı. Türkiye bu soruya yanıt arıyor. Emlak fiyatları şişti mi? Türkiye bu konuda da ikiye ayrılmış durumda...

Sandalyeci Koleksiyonunda sevgililer gününe özel ürünler!

Sandalyeci koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel sandalye modelleriyle, evinizde romantik bir hava esecek.Sandalyeci yeni açılan İstwest mağazasında yer alan birbirinden değişik seçeneklerle sizleri bekliyor...

Sandalyeci Cubic koleksiyonunu tanıttı!

Sandalyeci koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel sandalye modelleriyle, evinizde romantik bir hava esecek. Sandalyeci yeni açılan İstwest mağazasında yer alan birbirinden değişik seçeneklerle sizleri bekliyor....

2014'te yeni satışa çıkacak projeler!

İnşaat sektöründe bir taraftan “balon” tartışmaları sürerken diğer taraftan da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Binlerce yeni konut satışa çıkmak için gün sayıyor. İşte yeni satışa çıkacak projeler 2014…

Konutta balon var mı?

Yeni Asır Gazetesi yazarlarından Cahit Sönmez bugünkü yazısında konutta balon var mı sorusuna yanıt verdi. Sürekli artan konut fiyatlar ister istemez akıllara "konut sektöründe balon var mı, varsa patlar mı?" sorularını getiriyor.

Sandalyeci yeni yıl modellerini tanıttı!

Yeni yılda Sandalyeci’ nin birbirinden konforlu ürünleriyle en çarpıcı hediye sizin olsun. Yeni Yılda konforu hediye edin. Sandalyeci ’nin şık koleksiyonu, değişik renk ve model seçenekleriyle sizleri bekliyor...

sandalyeci yeni balon mobilyaları Haberi

sandalyeci yeni balon mobilyaları

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.


Doğal çağrışımların hakim olduğu SANDALYE,Cİ bahçe mobilyalarıyla evinize en uygun temayı yaratabilirsiniz. 


Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl daha da şık olacak.


Bahçe ve balkonlarınızın stiline uygun seçenekler SANDALYE,Cİ’nin birbirinden şık koleksiyonunda sizleri...