18 / 05 / 2024

sandıklı toki konutlarının inşaatı ne zaman bitecek

sandıklı toki konutlarının inşaatı ne zaman bitecek

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl “İnşallah 3. Etap TOKİ İnşaatını en kısa sürede bitirerek Hemşehrilerimizi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşatacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. “dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap projesinde yer alan 153 adet konutun kura çekimleri bugün canlı yayında gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Şırnak halkı TOKİ Konutları'nın teslim edilmesini istiyor!

Şırnak’ta 4 yıl önce TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine verilmesini talep etti.

Eskişehir'de TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin, Eskişehir'in merkez Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde inşa edeceği sosyal konutların hak sahipleri noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişi ile belirlendi...

sandıklı toki konutlarının inşaatı ne zaman bitecek Haberi

sandıklı toki konutlarının inşaatı ne zaman bitecek


Ankarada TOKİ( Toplu Konut İdaresi) Başkanı M. Ergün Turan ile görüşen Başkan Mustafa Çöl Sandıklı'ya müjdeli haberi vermiş, 3.Etap TOKİ projesi başlayacağını belirten Başkan Çöl; “2+1 ve 3+1 şeklinde modern ve günümüz şartlarına uygun yapılacak olan evler için önümüzdeki günlerde talep toplama işlemleri yapılacak, inşallah Sandıklı'da ev sahibi olmak isteyen ama olamayan vatandaşlarımızı ev sahibi yaparak onların bu hayallerini bizler yerine getireceğiz, Sandıklı'ya hayırlı olsun.”demişti.


Müjdeli haberden sonra Sandıklı Belediyesi olarak şimdiki TOKİ bölgesinde bulunan 15.000 m2 lik arsa Başkan Mustafa ÇÖL tarafından Toplu Konut İdaresi’ne devri gerçekleştirilmişti.


Yapılan Arsa devrinden sonra Toplu Konut İdaresi tarafından yapılacak olan 3.Etap TOKİ konutlarının başvuru şartları belirlenmiş. Sandıklı İlçesi, Çakır Mahallesi, Taşlıklar Mevkiinde (Şimdiki TOKİ yanı) bulunan mülkiyeti Sandıklı Belediyesine ait 15.008,01 m2 yüzölçümlü...