07 / 07 / 2024

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi nerede

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi nerede

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yatırım yağacak!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler için incelemeler gerçekleştirildi.

Sandıklı Bedesten projesi için çalışmalar başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, söz verdiği çalışmaları birer birer gerçekleştirerek, yapılamaz denilen projeleri hayata geçiriyor.

Afyon Sandıklı'nın kaldırımları baştan sona yenileniyor!

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 100.000 metrekarelik ihale kapsamında yapılan kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sandıklı Kültür Park hizmete girdi!

Sandıklı Belediyesi tarafından yeni açılan parklara bir yenisi daha eklendi. Şaloğlu Camii karşında bulunan boş alana yapılan “Kültür Park” vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı.

Afyon Sandıklı Kent Meydanı'nda sona yaklaşıldı!

Sandıklı “Kent Meydanı” projesi kapsamında yapılan ve bittiği zaman araç park problemini ortadan kaldıracak olan üç katlı yeraltı otoparkının son katının inşaat işlerinde sona yaklaşıldı.

Afyonkarahisar Sandıklı projelerle modernleşecek!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yapılan çalışmalar beğeni topluyor. Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün sözleri bir bir yerine getiriliyor.

Aydın Sandıklı ve İkizdere Sosyal Tesisleri son aşamada!

Aydın İncirliova'nın Sandıklı ve İkizdere mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesisler tamamlanma aşamasında. Geçtiğimiz Mayıs ayında temelleri atılan tesisler en kısa zamanda hizmete açılacak.

Sandıklı'da kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılıyor!

Daha önce Kapalı Çarşı içerisinde kaldırım ve yol düzenlemelerinin ardından Sandıklı Belediyesi tarafından kütüphane yakınlarında kaldırım ve çevre düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Afyon Sandıklı'da okul ve düğün salonu ihalesi yapıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde okul ve düğün salonu yapımı için ihale yapıldı.Kaymakam Faik Arıcan, ihale için 501 bin lira ödenek kullandıklarını söyledi.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yeni okul müjdesi!

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde 16 derslik yeni okul yapımı için ön keşif yapıldı. Keşif sırasında yetkililere Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’da eşlik etti.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Kent Meydanı, katlı otopark projesi dualar ve kesilen kurbanlar ile başladı. Sandıklı Belediye meydanında vatandaşların ve araçların inşaat alanından etkilenmemeleri için çevre düzenlemesi yapılarak inşaat alanının etrafı perde saçlar ile çevrildi.

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi nerede Haberi

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi nerede

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi Selçuk Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi iş konusu; NALBURIYE, YAPI MALZEMELERI a. Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tugla, tas, mermer, yer dösemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine baglı bayilikler kurmak. b. Her nevi insaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, isletmek, bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye isleri yapmak. YURT IÇI - YURT DISI NAKLIYAT KARGO a. Yurt içinde ve dısında...