17 / 05 / 2024

Sandras Suyu proje yapım ihalesi tarih

Sandras Suyu proje yapım ihalesi tarih

Ziya Ercan'ın girişimleri ile başlayan ve daha sonra Muğla Belediyesi'nin girişimleri ile DSİ tarafından gündeme alınan Ula ve Muğla Merkez (Menteşe) ilçelerinin 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

İZSU’dan 227 kilometrelik yeni proje!

İçme suyu yenileme çalışmalarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü 227 kilometrelik yeni bir proje ihalesi hazırlığına başladı.

Kiraz ve Çandarlı’ya 400 kilometrelik içme suyu hattı!

Sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde alt yapı seferberliği gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, son olarak Kiraz ile Dikili’nin Çandarlı Mahallesi’ndeki içme suyu hatlarını yenilemek için proje çalışmalarına başlıyor.

Tavşanlı içme suyu proje ihalesi tamam!

Tavşanlı’nın 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ve suyun kaynağından alınmasını kapsayan içme suyu projesinin 54,5 milyon TL’lik ihalesi 22 firmanın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.

2006 yılında Büyükşehir'den Haliç'e tünelle can suyu!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'e ''can suyu'' verecek projenin ihale dosyasını hazırlamış. 15 milyon liraya mal olacak proje 5 kilometrelik bir tünelle Sarıyer'den Ayazağa Deresi'ne su pompalayacakmış.

Beyşehir'e yeni doğal kaynak suyu getiriliyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin yeni doğal kaynak içme suyu projesinin ihalesinin yapılarak proje çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında Beyşehir Gölü’nden içme ve kullanma suyu alımından vazgeçileceği açıklandı.

Manavgat’ın kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT), Manavgat’ın mevcut kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yeniliyor. AB fonları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli proje 7 milyon Avro’ya mal olacak.

Batman Zillek suyu projesi yarıda kaldı!

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Burdur-Isparta içme suyu hattı ihaleye çıkıyor!

Ali Orkun Ercengiz'in Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kentin en büyük sorunu olan ve Burdur ile Isparta'nın Senir Beldesi'ni kapsayan içme Suyu İsale Hattı Yenileme işi Proje Yapımı'nda sona gelindi.

Ünal Köken: Suyu dikkatli kullanın!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında barajı ziyaret eden öğrencilerden suyu dikkatli kullanmalarını istedi..

Sandras Suyu proje yapım ihalesi tarih Haberi

Sandras Suyu proje yapım ihalesi tarih


Muğla'da 2005 yılında AK Parti Belediye Meclis üyesi Ziya Ercan'ın girişimleri ile başlayan ve daha sonra Muğla Belediyesi'nin girişimleri ile DSİ tarafından gündeme alınan Ula ve Muğla Merkez (Menteşe) ilçelerinin 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak Sandras Suyu Projesi'nin yapım işi ihalesi 30 Ocak 2014 günü yapılıyor. 

DSİ 213. Şube Müdürü Mehmet İskender, Muğla İçme Suyu İsale hattı Proje Yapımı ile ilgili verdiği bilgide Sandras suyunun Muğla'ya getirilmesi yapım işi ihalesinin 30 Mart 2014 günü yapılacağını açıkladı. 2013 yılı çalışmaları ve 2014 yılı hedeflenen projeler hakkında brifing sunan İskender, Köyceğiz Sandras Dağı Çövenni ve Gürsu su kaynaklarından yılda toplam 9,87 milyon m3 suyun Ula ve köyleri ile Menteşe ilçesine tünel ve çelik borular ile taşınmasının planlandığını açıkladı. Muğla (Menteşe...