02 / 05 / 2024

Şanghay-İstanbul İpekyolu Ticaret ve Ekonomi Forumu 8 Mayısta

Şanghay-İstanbul İpekyolu Ticaret ve Ekonomi Forumu 8 Mayısta

Forum, Çinli iş adamları heyetinin katılımıyla 8 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek. Etkinliğe mühendislik, bilişim, inşaat, gayrimenkul, lojistik, sanayi, tekstil, danışmanlık sektörlerinin önde gelen Çinli firmaları katılacak.

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile IBC Knowledge Park Private Limited tarafından kuruldu.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

Igt Istanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Igt Istanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Soheıl Babaeı tarafından kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

İSTOÇ'taki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, İstanbul Toptan Ticaret Depolama ve Küçük Sanayi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aev İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Solmaz Ghaem tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Beauty İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beauty İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hagı M.A. tarafından kuruldu.

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Ismaıl Elashı tarafından kuruldu.

Gündüzleri adım atacak yer kalmayan Tahtakale'de 15 kişi ikamet ediyor!

İstanbul'un ticaret merkezleri arasında yer alan Tahtakale, gündüzleri adım atacak yer olmayan bir mahalleyken geceleri tenhalaşıyor. Çünkü mahallede toplam 15 kişi yaşıyor...

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

Şanghay-İstanbul İpekyolu Ticaret ve Ekonomi Forumu 8 Mayısta Haberi

Şanghay-İstanbul İpekyolu Ticaret ve Ekonomi Forumu 8 Mayısta

Çin Halk Cumhuriyeti Şanghay şehri Belediye Başkanı Yang Xiong başkanlığındaki iş adamları heyetinin İstanbul ziyareti kapsamında Şanghay-İstanbul İpekyolu Ticaret ve Ekonomi Forumu düzenlenecek.


Dış Ekonomik İlişkiler Kurumu (DEİK) açıklamasına göre, DEİK ve China Homelife Turkey Fuarlarının katkılarıyla gerçekleşen Çinli iş adamları heyeti gezisi çerçevesinde 8 Mayıs Cuma günü düzenlenecek forumda, Çin'in "One Belt, One Road" projesi ele alınacak ve konuk iş adamları, katılımcılara Çin markalarının çalışmaları hakkında bilgi verecek.


Forumda, 23 Ekim 1989 tarihinde Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyeti arasında imzalanan “Ekonomik İş Birliği” anlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla "Mutabakat Sözleşmesi" (MOU) imzalanacak.


Etkinliğe mühendislik, bilişim, inşaat, gayrimenkul, lojistik, sanayi, denizcilik, elektrik, mücevherat, tekstil, danışmanlık ve bitkisel yağ üretimi (palmiye yağı) sektörlerinde faaliyet gösteren Çin'in önde gelen firma temsilcileri katılacak.


Verilen bilgiye göre Şanghay,...