06 / 07 / 2024

saniye kurt kimdir

saniye kurt kimdir

Türkiye'de ürettiği depolama, ambar ve raf sistemlerini 52 ülkeye ihraç eden kadın girişimci Saniye Kurt, Afrika'ya odaklandı. 2020 yılında Gana'da bir raf tesisi açmayı planlayan Kurt, burada yapılacak üretimle Kenya, Etiyopya ve Senegal pazarlarına ulaşmayı hedefliyor.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ali Kurt kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Kurt oldu. Peki Ali Kurt kimdir? Ali Kurt daha önce hangi işlerde görev aldı?

Akdenizrack Gana'da raf fabrikası kurmayı planlıyor!

Türkiye'de ürettiği depolama, ambar ve raf sistemlerini 52 ülkeye ihraç eden kadın girişimci Saniye Kurt, Afrika'ya odaklandı. 2020 yılında Gana'da bir raf tesisi açmayı planlayan Kurt, burada yapılacak üretimle Kenya, Etiyopya ve Senegal pazarlarına ulaşmayı hedefliyor.

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Oğuzhan Kurt kimdir?

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Kazım Kurt kimdir?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kimdir? Kazım Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Kurt..

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saniye Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt Kısakürek kimdir? Özlem Kurt Kısakürek ne zamandan beri Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışıyor? İşte Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

saniye kurt kimdir Haberi

saniye kurt kimdir

Günümüzde 'erkek işi' tabusunu yıkan pek çok kadın var. Saniye Kurt da onlardan biri. 2007 yılında depolama, ambar ve raf sistemlerine çözüm sunan Akdenizrack şirketini kuran Saniye Kurt, İstanbul İkitelli'deki 17 bin metrekarelik tesisinde, yıllık.22 bin tonluk üretim gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 40'ını da 52 ülkeye ihraç ediyor. Afrika pazarına odaklanan Akdenizrack, geçen yıl 116 milyon TL olarak gerçekleşen cirosunu 2019 sonunda 150 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor. Şirket ihracatın cirodaki payını yüzde 65'e çıkarmayı planlıyor. Bunun için gözünü Afrika'ya dikmiş durumda. Saniye Kurt, "Güçlü olduğumuz pazar Afrika. Bu nedenle Gana'da bir fabrika açmayı planlıyoruz" diyor.

KENYA VE GANA'DA OFİS

Ekonomist'te yer alan habere göre; Türkiye'nin en büyük bin firmasına hizmet veren şirket, ilk ihracatını ise 2014 yılında Nijerya'ya yaptı. Ardından talep artışı...