01 / 05 / 2024

sanko başkent yatırımları

sanko başkent yatırımları

SANKO' dan Başkent' e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankara Bölge Müdürlüğü ' nün temel atma töreni gerçekleştirildi...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için başvurular bugün son!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için bugün son gün. 

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

sanko başkent yatırımları Haberi

sanko başkent yatırımları

SANKO'dan Başkent'e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankaıa Bölge Müdürlüğü'nün temel atma töreni gerçekleştirildi. 


Anadolu Bulvarı İvedik Mahallesi'nde faaliyet gösterecek olan müdürlük, bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere 7 bin metrekarelik bir alan üzerine dört katlı olarak inşa edilecek. İnşaat ve iş makinalan sektörlerinin kalbinin Başkent'te attığım belirten SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Ankara'da yıllardır hizmet veriyoruz ancak, mevcut müdürlük binamızın kapasitesi yetersiz kaldı. Bölgedeki tüm bayilerimize daha iyi hizmet verebilmek için genişleme kararı aldık. 2014 yılı için iş makinası satış hedefimiz, 70-80 milyon dolar. İnşaat sektörüyle bağlantılı olan iş makinaları sektörünün büyük bir şantiye alanına dönen ülkemizde daha da büyüyeceğini düşünüyoruz" dedi. 


Hürriyet...