17 / 05 / 2024

Sanko Makine

Sanko Makine

Türkiye'de süren kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte büyük iş makineleri satışlarında artış yaşanması bekleniyor...

Adali Makine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adali Makine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ölmez tarafından 200 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Uzel Makine’nin satılmasına ilişkin tartışmalar bitmiyor!

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

Mass Yapı Proje ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Yapı Proje ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Çağlar Ünlü tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi, 2959 Sokak, Küçük Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Bilim Makine yerli makine oranını yüzde 85'e çıkardı!

Yılda iki büyük ölçekli çimento fabrikasını anahtar teslimi kurma kapasitesine sahip olan Bilim Makine, çimento sanayiinin yerli makine üretimi oranını % 15’ten % 85’e çıkardı.

Vera Varlık, Uzel Makine'nin İstanbul'daki arazisini aldı!

Uzel Makine'nin İstanbul- Rami'deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezi, makine ve ekipmanlarıyla birlikte 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı.

Alkam Endüstriyel Makine ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkam Endüstriyel Makine ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Lokman Alpaslan Yılmaz ve Kahraman Yavuz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Merkez Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

İnci Grup ve Sanko Holding Fildişi'nde beton fabrikası kurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Vattara ile İnci Grup ve Sanko Holding tarafından yeni kurulan beton fabrikasının açılış törenine katıldı.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

ESR Yapı İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESR Yapı İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Tozlu ve Süleyman Tozlu ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Menderes Caddesi'nde kuruldu.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu.

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Fathy Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Sanko Makine Haberi

Sanko Makine
Sanko Makine Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, yapımına devam edilen büyük inşaat projeleri ve de kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte ağır inşaat makinelerinin de satışlarının artmasının beklendiğini ifade...