02 / 05 / 2024

Sanko Park geleneksel ramazan etkinlikleri kutlamaları

Sanko Park geleneksel ramazan etkinlikleri kutlamaları

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Sanko Park yılbaşında açık mı?

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park yılbaşında açık mı? Sanko Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sanko Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Bursa Park Oliva görücüye çıktı!

Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş'nin hayata geçirdiği Park Oliva Projesi, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 14.Geleneksel İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı.

Park Yaşam Ataşehir'in yüzde 58'i 1 ayda satıldı!

Geleneksel mahalle kültürünü modern hayata taşıma iddiasıyla yola çıkan 860 konutluk Park Yaşam Ataşehir'deki dairelerin yüzde 58'i lansmanı takip eden ilk ay içinde satıldı.

Sanko Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Sanko Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Sanko Park AVM bayramda kaçta açılacak? Sanko Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Nurol Park, Güneşli'de mahalle konseptiyle yükseliyor!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen Güneşli'de hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan 'geleneksel mahalle yaşamı' ile bugünün modem ihtiyaçlannı karşılama gayesiyle hayata geçirildi.

Nurol Park geleneksel mahalle yaşamı konseptiyle fark yaratıyor!

‘Hayata Yatırım’ felsefesiyle İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden ‘gözde’ olan projesini hızla tamamlıyor. Nurol Park, özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile fark yaratıyor.

Sanko Park AVM bayramda açık mı?

Sanko Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park AVM bayramda açık mı? Sanko Park AVM bayramda kaçta açılacak? Sanko Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Çengelköy Park Evleri’nde kadınlara özel yüzde 10 indirim!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde Kadınlar Günü’ne özel olarak, peşin alımlarda yüzde 10 indirim sunuluyor.

Çengelköy Park Evleri’nde erken bahar kampanyası!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim şansı sağlayan erken Bahar Kampanyası başladı.

Çengelköy Park Evleri bahar kampanyası!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim şansı sağlayan erken Bahar Kampanyası başladı.

Sanko Park geleneksel ramazan etkinlikleri kutlamaları Haberi

Sanko Park geleneksel ramazan etkinlikleri kutlamaları

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca birbirinden eğlenceli şovlar ve sürpriz etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Büyükaksu, "Ramazan boyunca ziyaretçilerimizi her gün Karagöz - Hacivat, Sema Gösterisi ,Tahtabacak, Hattat, Pamuk Şekerci ve Cam Üfleme Sanatı gibi geleneksel etkinliklerle buluşturacağız" dedi. 

Büyükaksu, düzenleyecekleri etkinliklerle ziyaretçilere eski Ramazanları yaşatacaklarını kaydetti. 



Gaziantep...