02 / 05 / 2024

Sanko Park ramazan etkinlikleri

Sanko Park ramazan etkinlikleri

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 12 Haziran'da açılıyor!

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın 12 Haziran'da açılacağını söyledi.

Sanko Park yılbaşında açık mı?

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park yılbaşında açık mı? Sanko Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sanko Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Nurol Park, Ramazan Panayırı ile eski Ramazanları yaşatacak!

İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde başlattığı Ramazan Panayırı ile eski Ramazanların tadını yaşattı.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Afyonkarahisar Sandıklı Cumhuriyet Parkı açıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Parkı açıldı. Özkaya, "Ramazan ayında vatandaşlarımız oruçlarını açtıktan sonra bu güzel yerde aileleri ile birlikte dinlensin, eğlensin. Hayırlı olsun" dedi

Olimpa Park Plus'ta Ramazan kampanyası!

Olimpa Park Plus' ta Fuzul Yapı güvencesiyle sadece 20 adetle sınırlı 3+1 fiyatına 4+1 daireler, ramazan ayına özel kampanya ile yeni sahiplerini bekliyor.

Kocaeli Eskihisar Macera Parkı çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hızla devam ettiği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı Projesi’nde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, projenin Ramazan bayramla birlikte hizmete açmak istediklerini söyledi.

Sanko Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Sanko Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Sanko Park AVM bayramda kaçta açılacak? Sanko Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Sanko Park AVM bayramda açık mı?

Sanko Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park AVM bayramda açık mı? Sanko Park AVM bayramda kaçta açılacak? Sanko Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Sanko Park AVM'nin ev talihlisi tapusunu aldı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini kazanan Barış Yalçın, dairesinin tapusunu teslim aldı...

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Sanko Park ramazan etkinlikleri Haberi

Sanko Park ramazan etkinlikleri

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca birbirinden eğlenceli şovlar ve sürpriz etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Büyükaksu, "Ramazan boyunca ziyaretçilerimizi her gün Karagöz - Hacivat, Sema Gösterisi ,Tahtabacak, Hattat, Pamuk Şekerci ve Cam Üfleme Sanatı gibi geleneksel etkinliklerle buluşturacağız" dedi. 

Büyükaksu, düzenleyecekleri etkinliklerle ziyaretçilere eski Ramazanları yaşatacaklarını kaydetti. 



Gaziantep...