01 / 05 / 2024

sankodan on milyon dolarlık yatırım

sankodan on milyon dolarlık yatırım

SANKO' dan Başkent' e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankara Bölge Müdürlüğü ' nün temel atma töreni gerçekleştirildi...

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Mest Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mest Constructıon Yapı Anonim Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih    İnmez tarafından kuruldu.

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Zeki Mert tarfaından kuruldu.

Ankara-Çankaya projesinden 3.4 milyon TL'lik satış!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya projesinden, C Blok 23 no'lu bağımsız bölümün, satış bedelinin 1 milyon 100 bin TL'si peşin, kalan bedeli ise takip eden on ay içerisinde taksitler halinde tahsil edilmek üzere 3 milyon 474 bin 576 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Farıd Huseynov, Farıd Isayev ve Vusal Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi!

Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi 586 bin TL'den başlıyor. DKY On projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane DKY On güncel ödeme kampanyası!

DKY On Kağıthane projesinde 80 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirildi...

sankodan on milyon dolarlık yatırım Haberi

sankodan on milyon dolarlık yatırım

SANKO'dan Başkent'e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankaıa Bölge Müdürlüğü'nün temel atma töreni gerçekleştirildi. 


Anadolu Bulvarı İvedik Mahallesi'nde faaliyet gösterecek olan müdürlük, bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere 7 bin metrekarelik bir alan üzerine dört katlı olarak inşa edilecek. İnşaat ve iş makinalan sektörlerinin kalbinin Başkent'te attığım belirten SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Ankara'da yıllardır hizmet veriyoruz ancak, mevcut müdürlük binamızın kapasitesi yetersiz kaldı. Bölgedeki tüm bayilerimize daha iyi hizmet verebilmek için genişleme kararı aldık. 2014 yılı için iş makinası satış hedefimiz, 70-80 milyon dolar. İnşaat sektörüyle bağlantılı olan iş makinaları sektörünün büyük bir şantiye alanına dönen ülkemizde daha da büyüyeceğini düşünüyoruz" dedi. 


Hürriyet...