15 / 05 / 2024

Şanlıurfa Akabe başvuruları

Şanlıurfa Akabe başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akabe projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Birecik 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Birecik 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Birecik 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa'da konut satışları ne durumda?

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade, konut ve inşaat sektörünün durma seviyesine geldiğini ifade ederek, “Yüzde 35'i sağlayan bir sektörü bitirmek için sanki üretim yapan firmalarla, kamu bankaları ve belediyeler bir olmuş” diye konuştu...

TOKİ Şanlıurfa Hilvan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Hilvan projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa Kadıkendi başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa Kadıkendi başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Kadıkendi projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

Şanlıurfa Akabe başvuruları Haberi

Şanlıurfa Akabe başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akabe'de hayata geçirdiği konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

2 oda 1 salon 72 adet konutun yer aldığı proje için başvuru dönemi 16 Temmuz tarihi itibariyle başladı.

Kura çekilişi 3 Ağustos tarihi itibariyle yapılacak olan TOKİ Akabe projesinde daire fiyatları 87 bin 588 TL ile 109 bin 877 TL arasında değişiyor.

180 ay vadeyle daire sahibi olunabilen projede en düşük taksit bedeli 428,21 TL'den...