24 / 07 / 2024

Şanlıurfa Akçakale Belediye Meclisi

Şanlıurfa Akçakale Belediye Meclisi

Akçakale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclisinin bu ayki ana gündem maddesi keçili mahallesi 1/1000 lik imar plan tadilatıydı. Toplantıda imar planı tadilatı görüşülerek oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Yastık altında 41 bin 250 TL'si olan ev sahibi olacak! Başvurular yarın sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan 125 adet konut için başvurular yarın sona eriyor. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

41 bin 250 TL'si olana son dakika ucuz konut müjdesi! Başvurular yarın başlıyor! Hemen 2+1 fiyatlarına bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan 125 adet konutu yarın itibariyle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Yastık altında 2 bin lirası olana 2+1 ev müjdesi! Başvurular başlıyor! Son dakika fırsatını sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için başvuru dönemini başlatıyor. İşte başvuru detayları..

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 10.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye ve Karaköprü'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 171 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 27.5 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan 9 adet arsayı 27 milyon 599 bin 614 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

Şanlıurfa Akçakale Belediye Meclisi Haberi

Şanlıurfa Akçakale Belediye Meclisi

Akçakale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan başkanlığında düzenlenen toplantı ile gerçekleşti.


Akçakale Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen birleşimin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan; Mübarek Ramazan ayının Akçakale'mize, Urfa'mıza, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak açtı.


Meclisinin bu ayki ana gündem maddesi keçili mahallesi 1/1000 lik imar plan tadilatıydı. Toplantıda imar planı tadilatı görüşülerek oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.


15 belediye meclis üyesinin imzası ile Sigara ve alkolle mücadele, Engelsiz hayat ve tarım komisyonu kurularak komisyon üyeleri seçildi.


Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: "Öncelikle tüm İslam âleminin ramazan ayını kutluyorum. Ramazan bu yıl bizlere ülkemize özelikle İslam dünyasına birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik getirsin. Haziran ayı meclis toplantımızı gerçekleştirdik....