09 / 05 / 2024

Şanlıurfa Akyürek Holding gelir paylaşımı

Şanlıurfa Akyürek Holding gelir paylaşımı

Gelir paylaşımına konu olan arsa, Şanlıurfa Merkez'de Turizm Tesis Alanı imarına sahip olup turizm amaçlı olarak kullanılabilecek. Potansiyel alıcı ile kat karşılığı anlaşması yapılması ve gayrimenkullerin bir kısmının alıcıya devredilmesi...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

TOKİ Şanlıurfa ihalesi iptal edildi!

Ral Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa ihalesi hakkında açıklama yaptı.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Sabancı Holding'ten Şanlıurfa'ya 20 milyon liralık yatırım!

Sabancı Holding'in, Şanlıurfa'ya 20 milyon liralık yatırım yapma kararı aldığı bildirildi.

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan evlendi!

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

Emlak İstasyonu Şanlıurfa'da açılacak!

Yöneticiliğini Mehmet Akyüz 'ün yapacağı Emlak İstasyonu Akyüz Emlak Şanlıurfa'da Hizmete girecek. Hedefi İstanbul olarak yola çıkan Emlak İstasyonu, farklı illerdeki franchise yatırımlarıyla Emlak Sektöründe bir marka olma yolunda.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 616 konut inşa edecek!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konut sayısının arttığını bildirdi. İlçede 616 konut, 50 iş yeri, avm, camii ve 32 derslikli ilkokul inşa edilecek...

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

Akyürek Holding Şanlıurfa'da arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı!

Gelir paylaşımına konu olan arsa, Şanlıurfa Merkez'de Turizm Tesis Alanı imarına sahip olup turizm amaçlı olarak kullanılabilecek. Potansiyel alıcı ile kat karşılığı anlaşması yapılması ve gayrimenkullerin bir kısmının alıcıya devredilmesi...

Akyürek Holding Göbeklitepe'ye sponsor oldu!

Şanlıurfa' da kurululmuş olan Akyürek Holding, dünyanın bilinen en eski tapınağını da içerdiği düşünülen ve tarihi 12 bin yıl öncesine dayanan Göbeklitepe' ye sponsor oldu....

Şanlıurfa Piazza AVM kenti 80 yeni markayla tanıştırdı!

Rönesans Holding'in 11'inci alışveriş merkezi Urfa Piazza, hizmete girmesiyle birlikte 80 marka kente ilk defa adım attı. Şanlıurfa Piazza AVM'de toplamda 152 mağaza yer alıyor..

Şanlıurfa Akyürek Holding gelir paylaşımı Haberi

Şanlıurfa Akyürek Holding gelir paylaşımı

Gelir paylaşımına konu olan arsa, Şanlıurfa Merkez'de Turizm Tesis Alanı imarına sahip olup turizm amaçlı olarak kullanılabilecek. 


Potansiyel alıcı ile kat karşılığı anlaşması yapılması ve gayrimenkullerin bir kısmının alıcıya devredilerek bir kısmının Akyürek Holding bünyesine alınması, Potansiyel alıcı ile ortak bir şirket kurularak inşa edilmesi planlanan gayrimenkullerin birlikte işletilmesi, Arsanın tamamının satışı.  

İlanın detayı için