08 / 05 / 2024

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Atatürk Bulvarındaki çalışmalarında sona gelindi...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, "Türk Milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, Ana ve Mavi Vatan’ın koruyucusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdi" dedi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı Haberi

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Atatürk Bulvarındaki çalışmalarında sona gelinirken, yeni bulvar trafiğe açılarak halkın hizmetine sunuldu.


Yeni yerleşim yerlerinin oluşmasıyla birlikte bölgede yaşanan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, Atatürk bulvarında tamamladığı alt yapı ve asfalt çalışmalarının ardından bulvarı trafiğe açtı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede başlatılan hummalı çalışmalar kapsamında yüksek kotlu bölgelerin kot farkını azamiye indirerek bölge halkına kapsamlı bir bulvarı kazandıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yapmış olduğu çalışmalarla halkın takdirini topladı.


Sürdürülen çalışmalar kapsamında yolu trafiğe açarak, çevre düzenlemesini gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Atatürk bulvarını 1. 35 Metrelik yol olarak bilinen Mehmet Hafız Bulvarına bağlayan Kazım Karebekir Caddesinde de dolgu işlemine devam ediyor.


Öte yandan Karaköprü İlçesine...