14 / 05 / 2024

Şanlıurfa Atatürk Stadı ne zaman bitiyor

Şanlıurfa Atatürk Stadı ne zaman bitiyor

Son 26 yılda drenajı yenilenmediği için her sezon yapılan ek çalışmalarla maçların yapıldığı 55 yıllık statta zeminin sezona hazır olduğu gözleniyor. Bozuk olan bölümleri ek cim takviyesi yenilenen stat her gün düzenli olarak sulanıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, "Türk Milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, Ana ve Mavi Vatan’ın koruyucusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdi" dedi.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Şanlıurfa Atatürk Stadı ne zaman bitiyor Haberi

Şanlıurfa Atatürk Stadı ne zaman bitiyor

Son 26 yılda drenajı yenilenmediği için her sezon yapılan ek çalışmalarla maçların yapıldığı 55 yıllık statta zeminin sezona hazır olduğu gözleniyor. 


Bozuk olan bölümleri ek cim takviyesi yenilenen ve her gün düzenli olarak sulama yapılan zeminde gelecek hafta uzayan çimlerin kesileceği kaydedildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, 30 Ağustos Pazar gunu burada oynanacak Diyarbekirspor-Pavasspor maçı öncesinde statta sorun kalmayacağını dile getirdiler. 


VALİLİ VE GENÇLİK SPOR A TEŞEKKÜR 

Yetkililer."Hafta başında mühendis ve teknik elemanlar gözetiminde statta kontroller yapılacak. Stadın var olan eksiklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz." dediler. Diyarbekirspor kulübü, stadın yeni sezona yetiştirilmesi çalışmalarından dolayı Vali Hüseyin Aksoy.Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz .Gençlik Hizmetleri ve Spor II Müdürü Mehmet Demir ve stat çalışanlarına teşekkür etti. 


SON KEZ MAÇLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK 

Şanlıurfa yolunda...