18 / 05 / 2024

Şanlıurfa batıkent kültür merkezi

Şanlıurfa batıkent kültür merkezi

Batıkent Mahallesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, salonun 300 kişi kapasiteli olacağını ifade etti.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa batıkent kültür merkezi Haberi

Şanlıurfa batıkent kültür merkezi


Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'nın çevre konusunda Türkiye'nin sayılı şehirleri arasında olduğunu söyledi. Batıkent Mahallesinde (TOKÎ) yapımı devam eden Çok Amaçlı Kültür Merkezin inşaatında incelemelerde bulunan Fakıbaba, salonun 300 kişi kapasiteli olacağını ifade etti. Çok Amaçlı Kültür Merkezinin Batıkent Mahallesindeki Kadın ve Geçlik Merkezinin etkinliklerinin yapılacağını aktaran Fakıbaba, salonun ayrıca Batıkent'teki programlara da ev sahipliği yapacağını dile getirdi. Batıkent Mahallesindeki (TOKl) incelemeleri sırasında TOKİ'nin Şanlıurfa'nın yeni bir imar alanı olduğunu hatırlatan Fakıbaba, TOKİ bölgesinde çok iş yaptıklarını ifade etti. 

"Burası TOKİ'ye aittir." demeyerek bu bölgeye çok güzel hizmetler yaptıklarını anlatan Fakıbaba şunları söyledi, "Asfaltıyla, kaldırımlarıyla kültürel hizmetleriyle sosyal yapılarıyla belediyemiz bu işin içerisine girdi. Yoksa TOKİ burayı ilk teslim ettiğinde bütün burada yaşayan insanlarımız, arkadaşlarımız biliyorlar; yollar berbattı. 

Alt...