29 / 04 / 2024

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.




Hizmet ve tesisleşmede örnek gösterilen kentlerden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin hizmet atağı sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, her ilçede kültür merkezi yapım çalışmaları kapsamında yapımında sona gelinen Harran Kültür Merkezi, toplamda 7 bin 700 metrekarelik alandan meydana geliyor. 40 Araçlık otoparkı, 15 derslik sınıfları ve atölyeleri, çok amaçlı salonları ve sahne alanlarından oluşan kültür merkezi gençlerin yeni adresleri olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu çalışmalar ile tüm ilçeler aynı anda kalkınarak yaşam kalitesi de yükseltiliyor. Çalışmaların ilçenin geleceğine etkide ettiğine değinen vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, gençlerin daha iyi koşullarda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler içerisinde olacaklarını söyledileri.

HARRAN OTOGARI TAMAMLANMAK ÜZERE

Harran’ın yıllardır beklediği imar planlamasının ardından ilçede büyük ölçüde gerek tesisleşme gerekse vizyon çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçenin yıllardır beklediği Harran Şehirlerarası otobüs terminalini tamamlamak için de gün sayıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirme çalışmalarının tamamlanması ile temeli atılan modern otogar, çalışmalar ile hizmete gireceği zamanı bekliyor.

 


Geri Dön