04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Harran kültür merkezi

Şanlıurfa Harran kültür merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Osmanlı Mimarlık Kültürü kitabı ile mimarlık dersleri!

Avrupa’daki Osmanlı mimarisi hakkında en kapsamlı eserlerin yazarı restoratör, Ekrem Hakkı Ayverdi’nin anısına hazırlanan “Osmanlı Mimarlık Kültürü” kitabında, Osmanlı mimarisi farklı yönleriyle ele anlıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a cami ve kültür merkezi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ve çevresi kamulaştırılıyor!

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ile kelaynak kuşları ve ünlü fıstığı ile sayısız değerlere sahip ilçenin sembollerinden olan Birecik Kalesi’nin çevresinde kamulaştırma çalışmaları yapılıyor.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evinin inşaatı incelendi!

Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceliyor. Güçlü kırsal Mahallesi'nde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'deki kırsal mahallelerde kültür evi yapılacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı Yeşiltepe ve Boydere kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Demirkol, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Harran kültür merkezi Haberi

Şanlıurfa Harran kültür merkezi


Hizmet ve tesisleşmede örnek gösterilen kentlerden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin hizmet atağı sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, her ilçede kültür merkezi yapım çalışmaları kapsamında yapımında sona gelinen Harran Kültür Merkezi, toplamda 7 bin 700 metrekarelik alandan meydana geliyor. 40 Araçlık otoparkı, 15 derslik sınıfları ve atölyeleri, çok amaçlı salonları ve sahne alanlarından oluşan kültür merkezi gençlerin yeni adresleri olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu çalışmalar ile tüm ilçeler aynı anda kalkınarak yaşam kalitesi de yükseltiliyor. Çalışmaların ilçenin geleceğine etkide ettiğine değinen vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, gençlerin daha iyi koşullarda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler içerisinde olacaklarını söyledileri.

HARRAN OTOGARI TAMAMLANMAK ÜZERE

Harran’ın yıllardır beklediği imar planlamasının ardından ilçede büyük ölçüde...