04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Birecik yatırımları

Şanlıurfa Birecik yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor. Birbiri ardına hayata geçirilen projelerle ilçe halkı, ekonomik ve sosyal alanda yeniliklerle buluşuyor.

Şanlıurfa Birecik'e semt pazarı ve spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor.

Şanlıurfa Birecik'in altyapı sorunu çözüldü!

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Birecik'in içme suyu sorunu tamamıyla çözdü.

Şanlıurfa Birecik'e prestij caddesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Fırat'ın İncisi Birecik'te Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan geniş kapsamlı alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek, Birecik'i ileriye dönük asırlık çalışma yaptıklarını söyledi.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa Birecik'e 358 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şanlıurfa Birecik'te 358 yeni konut hayata geçirecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa Birecik OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 26 milyon 144 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı'nda sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa Birecik yatırımları Haberi

Şanlıurfa Birecik yatırımları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik'te yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ŞUSKİ, Çevre Koruma-Kontrol Daire Başkanlığı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, altyapı, üstyapı ve park-bahçelerdeki çalışmalarına yoğun tempo ile devam ederken, ilçe halkı yeni yatırımlarla değişime ortak oluyor.


ALTYAPIDA BÜYÜK REVİZYON


Tüm ilçelerde 'Altyapı Sorunlarına 100 Yıllık Çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin uygulaması ile Birecik'in alt yapısı sil baştan yenilendi. Fırat nehrinin kenarında bulunan ve kış aylarında yıllardır su taşkınlarıyla sorunlar yaşayan bölge vatandaşı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.


Bu kapsamda ilçe genelinde sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi,  4 bin 700 metre kanalizasyon hattı, 3 bin 300 metre yağmur suyu hattı 25 bin metre de içme suyu hattı çekti.


Çalışmalarında uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler kullanan ŞUSKİ, kırsal...