02 / 05 / 2024

Şanlıurfa büyükşehir binası

Şanlıurfa büyükşehir binası

Şanlıurfa Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Yüksek Mimar Uğur Beyazgül, yapılması planan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasının yeri ile ilgili açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Şanlıurfa büyükşehir binası Haberi

Şanlıurfa büyükşehir binası

Şanlıurfa Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Yüksek Mimar Uğur Beyazgül ‘’Yeni Büyükşehir Belediye Binası konusunu halka soralım’’ dedi.


Bir süre önce ilk kez MEDYAURFA.COM’un duyurduğu ‘’Büyükşehir Belediyesinin yeni binası Güzelşehir’e yapılacak’’ haberinin ardından Belediyenin yeri ile ilgili kamuoyunda farklı görüşler dile getirildi.


Bu görüşlere bir yenisi daha eklendi.


Şanlıurfa Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Uğur Beyazgül açıklama yaptı.


''Geleceğin Şanlıurfa'sı için çok önemli''

Beyazgül ‘’Son günlerde gündemde olan Büyükşehir Belediyesinin yeni binasının yeri formu; Geleceğin Şanlıurfa’sı için çok önemlidir’’ dedi.


Bu konuda akademik çevrelerin ve STK’ların Belediyeye yardımcı olmasının toplumsal bir görev olduğunu belirten Beyazgül ‘’Elbette Belediyemiz de konuya bilimsel yaklaşmalı, konu ile ilgili kurum ve kuruluşlardan görüş alarak katılımcılık ilkesini sağlamalıdır.


Cumhuriyet öncesi yerelde; mahalle’den yönetim etkin iken, belediyecilik yasasıyla birlikte yönetim tamamıyla belediyelere devredilmiştir....