11 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ceylanpınar Kız Öğrenci Yurdu açılış

Şanlıurfa Ceylanpınar Kız Öğrenci Yurdu açılış

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Ceylanpınar Kız Öğrenci Yurdu açılış Haberi

Şanlıurfa Ceylanpınar Kız Öğrenci Yurdu açılış

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi tarafından inşa edilen Ceylanpınar Kız Öğrenci Yurdu'nun inşaatında sona yaklaşıldı. 2017 yılında bakan ve milletvekillerinin katılımıyla temeli atılan 200 kişilik yurdun yeni dönemde hizmete açılması planlanıyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla çalışmaların sürdüğü kız yurdunu inceledi. Kız yurdunun çalışmalarında sona gelindiğini, ve açılış için gün saydığını söyleyen Atilla, yurda Ceylanpınar'ın ihiyacı olduğunu belirtti.

Atilla, "Kırsaldan gelen kız çocuklarımızın konaklama konusunda büyük bir sıkıntıları vardı. Biz de öğrencilerimizin sıkıntılarını gidermek için kolları sıvadık ve geçen yıl yurdumuzun temellerini atıp çalışmalara başladık.Yakın zamanda yurdumuz tamamen bitirilip kız çocuklarımızın hizmetine sanacağız. Yurdumuz 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hazır hale gelecek. Kız yurdu ilçemiz için büyük bir eksikti. Ceylanpınar Belediyesi olarak bu eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kız yurdumuz Ceylanpınar’a...