06 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ceylanpınar projeleri

Şanlıurfa Ceylanpınar projeleri

Şanlıurfa'da Ceylanpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilmek üzere hazırlanan iki büyük proje için geri sayım başladı. Özbek mahallesindeki kapalı semt pazarı için son aşamaya gelinirken ilçeye yapılacak spor kompleksinin ilk kazması vuruldu.

Şanlıurfa Ceylanpınar'ın çehresi değişiyor!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki değişime öncülük ediyor.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar projeleri Haberi

Şanlıurfa Ceylanpınar projeleri

Ceylanpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilmek üzere hazırlanan iki büyük proje için geri sayım başladı. Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan Özbek mahallesindeki kapalı semt pazarı için son aşamaya gelindiği belirtildi. 3.291 Metre kare üzerine inşa edilen kapalı semt pazarının bitirilmesi durumunda başta mahalle sakinleri olmak üzere ilçedeki diğer vatandaşlarında büyük ölçüde faydalanması sağlanacak. Mahalle sakinlerinin büyük bir kısmının kendi tarlasında yetiştirdiği sebze ve meyveleri seyyar el ve at arabaları ile pazarladığını belirten belediye yetkilileri, semt pazarının hayata geçirilmesi durumunda kötü hava şartlarında bile temiz ve rahat bir ortamda vatandaşların alışveriş yapabilecekleri ifade edildi. Mart 2014’deki yerel seçimler öncesi Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın vaatleri arasında olan Özbek Mahallesi kapalı semt pazarının 3.291 metre kare üzerine inşa edildiği ve kısa bir...