03 / 05 / 2024

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa'da yıkım dehşeti!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde bir apartmanın bahçe duvarı alt katta bulunan evin üzerine yıkıldı. Evin duvarının da yıkıldığı olayda 4 çocuk molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Şanlıurfa Çocuk Kütüphanesi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için Turgut Özal Parkı'nda hizmete sunduğu çocuk kütüphanesinin ardından bu kez Eyyüp Peygamber Parkında inşa ettiği Çocuk Kütüphanesini törenle hizmete açtı.

Şanlıurfa'daki hastane binaları işlev kazanmalı!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun kapatılan çocuk ve doğum hastaneleriyle ilgili olarak esnafın ve vatandaşların durumunun göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa'daki çocuk kütüphanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüp Peygamber makamının bulunduğu alanın karşısında yapımını tamamladığı çocuk kütüphanesinin açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin taşınmasına tepki!

Şanlıurfa'da, grup esnaf ile mahalle sakini, 400 yataklı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.

Şanlıurfa çocuk kütüphanesi törenle hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere ve öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için Turgut Özal Parkında inşa ettiği çocuk kütüphanesini törenle hizmete açtı.

Şanlıurfa'da çocuk kütüphanesi hizmete giriyor!

Eğitime ve gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere ve öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, boş vakitlerini değerlendirmeleri için parkta Çocuk Kütüphanesi açıyor.

Şanlıurfa'da 220 okulun inşaatı tamamlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, 1 milyon 801 bini aşkın nüfusunun yüzde 70'i 30 yaş ve altında olan kentte her yıl 60 bine yakın çocuk okula başlıyor. Şanlıurfa'da, inşaatı tamamlanan 220 okulda ilk kez ders zili çalacak.

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa'da risk oluşturan binanın yıkımına başlandı!

Şanlıurfa'da kolonları hasar gördüğü için risk oluşturan ve yıkımına karar verilen 9 katlı apartmanın iş makinaları tarafından yıkımına başlandı...

Şanlıurfa'da 4 adet arsa: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa'da bulunan 4 adet arsa 7 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası Haberi

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası


Yaptığı sosyal faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarına devam ediyor.


Her ilçede semt sahaları, semt kompleksleri ve yüzme havuzları yatırımı yaparak gençleri sporla buluşturan büyükşehir bu kez ağırlıklı olarak çocuklara yönelik faaliyet yürütecek olan 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarına son sürat devam ediyor.


Karaköprü Orman Bölge Müdürlüğü bitişiğinde 30 Bin metrekare üzerinde yapılan tesiste hummalı bir çalışma yapan yüklenici firma çalışanları bir yandan ihate duvarı yapımını sürdürürken diğer yandan da yapı çalışmalarını sürdürüyor.


Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası projesinde 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı...