05 / 05 / 2024

şanlıurfa doğalgaz nerelere geliyor

şanlıurfa doğalgaz nerelere geliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bu yıl Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometrelik doğalgaz hattı çekileceğini söyledi.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

Şanlıurfa'ya AMATEM kuruluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Şanlıurfa Raylı Sistem Projesi'nin altyapısı koordine ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda DEDAŞ, Aksa Doğalgaz, Türk Telekom, Mobese ve diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcileri bir araya gelerek Raylı Sistem Projesi'nde altyapının nasıl ele alınacağı konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Şanlıurfa'daki hastane binaları işlev kazanmalı!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun kapatılan çocuk ve doğum hastaneleriyle ilgili olarak esnafın ve vatandaşların durumunun göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa Yenice Spor Kompleksi'nde sona doğru!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Eyyübiye'de temelini attığımız Yenice Spor Kompleksimizin sürdürülen yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Eyyübiye ilçesinde yaşayanların rahat bir şekilde spor yapabileceği bir merkezi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz''dedi.

TOKİ Şanlıurfa Birecik Konutları 2018'de teslim!

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, 4 bin konutluk TOKİ projesinde ilk kazmanın yılsonuna doğru vurulacağını belirtti.

Hazreti İbrahim'in Şanlıurfa'daki makamı yenileniyor!

Şanlıurfa'da, inanç turizmi kapsamında en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen makam, restore ediliyor.

Şanlıurfa'ya hafif raylı sistem geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Şanlıurfa'da asıl toplu taşıma kuzeye doğru gerçekleşiyor. Bu güzergâhtaki yollarımız da araçlarımız da yeterli düzeyde cevap vermiyor. Artık hafif raylı sistemi ciddi olarak ele almamız lazım" dedi.

şanlıurfa doğalgaz nerelere geliyor Haberi

şanlıurfa doğalgaz nerelere geliyor

Güvenç, Büyükşehir belediye toplantı salonunda AKSA Doğalgaz yöneticileri üe bir araya gelerek Şanlıurfa'da yapılan ve yapılacak olan doğalgaz çalışması hakkında bilgi aldı. 


Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, büyükşehirin girişimleri ve söz konusu firmanın özenli çalışmasıyla birlikte yatırım programının arttırılmasını sağladıklarını söyledi. 

Kentte doğal gaz ağının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Güvenç, "Bu yıl inşallah Siverek, Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometre doğalgaz hattı çekilecek. 


Ayrıca Haşimiye, Divanyolu ve Akarbaşı'nda yaptığımız çalışmalarda bunun dışında. İnşallah yine bu yıl içinde TOKİ Batıkent bölgesinde hazırlıkları başlatarak gelecek yıl içinde tamamlayacağız" dedi Doğalgaz döşenen yerlerde izinsiz kazı yapılmasın Başkan Güvenç, doğalgaz döşenen yerlerde vatandaşın kesinlikle izinsiz kazı yapmamasının aksi takdirde büyük tehlike ile karşı karşıya kalabileceklerini vurguladı. Kazı yapmak isteyenlerin mutlaka büyükşehir ile...