21 / 05 / 2024

şanlıurfa göçük meydana geldi

şanlıurfa göçük meydana geldi

Şanlıurfa’da bir inşaatın kanalizasyon borusunu ana kanalizasyon hattına bağlamaya çalışan 3 inşaat işçisi toprak kayması sonucu göçük altında kaldı. 2 kişi yaralı olarak göçükten kurtarılırken toprak altında kalan bir işçi hayatını kaybetti...

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir'de metro inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Başakşehir'de metro inşaatı sırasında göçük meydana geldi. Olay sonucunda enkaz altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti.

Başakşehir'de inşaatta göçük!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyor.

şanlıurfa göçük meydana geldi Haberi

şanlıurfa göçük meydana geldi


Şanlıurfa’da bir inşaatın kanalizasyon borusunu ana kanalizasyon hattına bağlamaya çalışan 3 inşaat işçisi toprak kayması sonucu göçük altında kaldı. 2 kişi yaralı olarak göçükten kurtarılırken toprak altında kalan bir işçi hayatını kaybetti. İtfaiye erleri saatler süren çalışmanın ardından cesede ulaşabildi. 


Olay Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi. İşçiler saat 14.00 sıralarında yapımı devam eden bir inşaatın kanalizasyon borusunu ana kanalizasyon borusuna takmak için yaklaşık 2 metre toprak kazdı. Ardından 3 işçi boruları bağlamak için kazdıkları kanala girdi. Bu sırada kanalın etrafındaki ıslak toprak kaydı. 3 kişi göçük altında kaldı. 2 kişi çevredekilerinin yardımı ile kısa sürede göçüğün altından çıkarıldı. 


İhbar üzerine daha sonra olay yerine sağlık görevlileri ve itfaiye erleri geldi. Polis olay mahalline emniyet şeridi çekti. Yeni bir göçüğün yaşanmaması için...