02 / 05 / 2024

Şanlıurfa Haliliyenin kırsal kesimleri

Şanlıurfa Haliliyenin kırsal kesimleri

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsaldaki yol açma, stabilize ve kilitli beton parke yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyor.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Balık ve Manav Hali inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Balık ve Manav Hali’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Şanlıurfa'ya 3 milyon TL'lik yatırım talebi geldi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Şanlıurfa’da kısa sürede 3 Milyar TL’lik yatırım talebi geldiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 18 bin kilometre asfalt!

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa Haliliyenin kırsal kesimleri Haberi

Şanlıurfa Haliliyenin kırsal kesimleri

Başkan Fevzi Demirkol'un talimatıyla ilçede çamurlu yol bırakmamayı amaçlayan Fen İşleri Müdürlüğü, bu doğrultuda Haliliye halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmaları kapsamında Konuklu kırsal Mahallesi'nde henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda yeni yollar açıyor. Ekipler, kırmızı kot uygulamasına açtıkları yolları kısa sürede tamamlayarak Konuklu halkının hizmetine sunmayı amaçlıyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde daha önceden kilitli beton parke çalışması da yapılan Konuklu kırsal Mahallesi'nde ayrıca, başlatılan stabilize yol yapım çalışmalarında da sona yaklaşıldı.


"DAHA ÖNCEDEN BÖYLE HİZMET GÖRMEDİK"

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce Güçlü kırsal Mahallesi'ndeki stabilize yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Bölge halkının kullanımına açılan ve çamurlu yol bırakılmayan Güçlü kırsal Mahallesi'nde, mahalle muhtarı ve vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Daha öncesinde böyle bir hizmet görmediklerini ifade eden Güçlü...