27 / 05 / 2024

Şanlıurfa Hilvan arazi tapuları

Şanlıurfa Hilvan arazi tapuları

Hilvan ilçesinde, toplulaştırma çalışmalarında yaşanan sorunlarla ilgili Hilvan Kaymakamlığı Koordinesinde, Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı:1 ölü 4 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 8 yaralı!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olay sonrasında 6 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'ya Bozova ilçesinde anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dağbaşı Mahallesi'nde çıkan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 4 yaralı!

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'daki arazi kavgasında yaralanan kişi öldü!

Şanlıurfa Viranşehir'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle akraba iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 5 kişiden biri yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa Hilvan arazi tapuları Haberi

Şanlıurfa Hilvan arazi tapuları

Toplulaştırma çalışmaları konferansına, İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak, İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar, arazi toplulaştırma ile ilgili firmada yetkili mühendisler ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplulaştırma çalışmalarının, İlçe genelinde dört yıldır devam ettiğini, ancak şikayet ve bir takım tespitlerin ortaya çıktığını belirten Kaymakam Özay, “Bunun için konuyu detaylarıyla istişare etmek, eksikleri, talepleri görmek ve yürütülen proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için toplantıyı düzenledik” dedi.

Toplantının temel amacının genel sorunları tespit etmek ve çözmek için çaba harcamak olduğunu belirten Özay, daha sonra firma yetkileri ve mahalle muhtarlarını dinledi.

En büyük sıkıntılarının ise sürekli bu bölgeye verilen mühendislerin değişmesi olarak belirten mahalle muhtarları, kendilerine bilgilendirme veya tebligat yapılmadığını, arazilerindeki yolun nerden geçtiğini, sadece kağıt üzerinden gösterdiklerini belirtti. Toplulaştırma ile ilgili firma yetkili mühendisler...