26 / 05 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ilde tam 14 arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Kızlar Mahallesi'nde yer alan 14 adet boş durumdaki arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 13 konut, 5 dükkan ve 1 arsa satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenlere büyük fırsat! 

Şanlıurfa Birecik Belediyesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Kurtuluş ve Meydan mahallelerinde yer  alan 13 adet konut ile 5 dükkan ve 1 arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! Belediye tek tek açıkladı! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlırfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 11 adet arsayı satıyor! 8 taksit fırsatını ve 560 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi Haberi

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep eden CHP'li Tanal, Şanlıurfa'daki Karaköprü İlçesi'nde yeşil alanlara hafriyat dökülmesine ilişkin olarak 5 soru sordu.

Tanal, önergesinde ilk olarak "Şanlıurfa Karaköprü'de bulunan yeşil alanın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir fuar merkezine dönüştürülmek üzere inşaat haline getirildiği doğru mu?" diye sordu. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin inşaat haline çevrilen yeşillik alandan arta kalan 10 yıllık ağaçların üzerine hafriyat döküldüğünün de doğru olup olmadığını soran Tanal, doğru ise neden ağaçların üzerine hafriyat döküldüğünü sordu.

"Bu ağaç katliamından Başbakanlığın bilgisi var mıdır?" diye soran Tanal şu sorularının da yanıtlandırılmasını istedi:

"Şanlıurfa'da belediyenin belirlediği hafriyat dökülebilecek alanlar nelerdir?"

"Şanlıurfa Karaköprü'de kazı yapan firmalar daha fazla para...