28 / 08 / 2024

Şanlıurfa Karaköprüye kültür merkezi mi yapılıyor

Şanlıurfa Karaköprüye kültür merkezi mi yapılıyor

Bir birinden başarılı projeleri hayata geçiren ve hizmete sunan Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesini hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Şanlıurfa'da 10.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Karaköprüye kültür merkezi mi yapılıyor Haberi

Şanlıurfa Karaköprüye kültür merkezi mi yapılıyor

Bir birinden başarılı projeleri hayata geçiren ve hizmete sunan Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesini hayata geçiriyor.


Yaptığı örnek projelerle, birçok Belediyeye örnek gösterilen Karaköprü Belediyesi ilkleri yapmaya devam ediyor. 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan Kültür Sarayı Projesinde ihale işlemi tamamlandı. Çalışmaların en kısa sürede başlayacağı bildirildi.


KARAKÖPRÜYE HAYIRLI OLSUN


Daha yaşanabilir bir Karaköprü yaratmak ve örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üretmek için tüm araç gereç ve personeli ile gece gündüz demeden çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Kültür Sarayı projesini hayata geçiriyor. 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan ve ilçede büyük bir eksikliği gidereceği düşünülen Kültür Sarayı projesinde; “1300 M2 düğün salonu, 385 m2 çok amaçlı salon, 200...