18 / 05 / 2024

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu inşaat çalışmaları

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu inşaat çalışmaları

Ders zilinin geçtiğimiz hafta çalmasıyla birlikte Şanlıurfa'da bir okul onarıma girdi. Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nun bahçesi, tadilat nedeniyle moloz yığınlarıyla doldu. Okulun çatısında da onarım başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çekti.

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Halfeti'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Halfeti İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Halfeti İlçesi, Özmüş Mahallesi 656 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 183 bin 325 TL'ye icradan satıyor...

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu inşaat çalışmaları Haberi

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu inşaat çalışmaları

Ders zilinin geçtiğimiz hafta çalmasıyla birlikte Şanlıurfa'da bir okul onarıma girdi. Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nun bahçesi, tadilat nedeniyle moloz yığınlarıyla doldu. Okulun çatısında da onarım başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çekti. 


Veliler, gelişigüzel dizilen kiremitlerin bir rüzgârla öğrencilerin üstüne düşeceği uyansı yaptı. Okul velisi Sinan Tatmaz, "3 aylık tatilde herhangi bir onanm yapılmadı, okullar açılınca onarım başladı. Çatıdaki tuğlalar bir çocuğun üstüne düştükten sonra mı hakkımızı arayacağız. Okul pislik içinde. Yağmur yağınca okul damlıyor, çocuklar ıslanıyor. Çocuklanmızı nasıl okula göndereceğiz?" dedi. 


Öğrenci velisi Müslüm Türkmenoğlu da, "Yarın buradaki çocuklar teneffüse çıktığı zaman bu tuğlaların kafasına düşmeyeceğini garanti edecek yetkili var mı? Tatilde unutmuş olmalılar ki eğitim başladıktan bir hafta sonra bu tadilatı yapıyorlar. Hiçbir koruyucu önlem alınmamış." şeklinde konuştu. Abdullah...