22 / 07 / 2024

şanlıurfa projelerine verilen destek

şanlıurfa projelerine verilen destek

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında, Diyarbakır Valisi M. Cahit Kıraç ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Şanlı urfa’ da yapıldı...

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

Şanlıurfa Eski Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriliyor!

Şanlıurfa'da lçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, değişime öncülük ediyor. Ceylanpınarlılar Büyükşehir'in projeleri ile ilçelerinin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

Şanlıurfa Beyaz Saray hizmete açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi mekan olan Beyaz Saray’ı halkın hizmetine sunuyor. Kentte Sakıbın Köşkü olarak bilinen ve daha sonra "Beyaz Saray" adı verilen Haleplibahçe’deki tarihi bahçeli ev, halkın hizmetine açılıyor

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde imar sorunu çözülemedi!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde imar sorunu hala çözülemedi. Şanlıurfa'nın bir çok semtinde imar düzensizliği yaşanırken, bu anlamda verilen sözler yerine getirilemediği gibi sorunlar da devam ediyor.

Şanlıurfa'da akaryakıt arsası satılıyor!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından verilen ilana göre Şanlıurfa'da akaryakıt arsası satılıyor...

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

şanlıurfa projelerine verilen destek Haberi

şanlıurfa projelerine verilen destek


Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında, Diyarbakır Valisi M. Cahit Kıraç ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Şanlıurfa’da yapıldı.


Toplantıda; Mart 2014 döneminde gerçekleştirilen faaliyetler, devam eden proje uygulamalarının ilerleme durumları, iç ve dış denetim raporları, Ajansın 2014 yılı Faaliyet Raporu ile diğer gündem konuları ele alındı. Toplantıda, ayrıca, 2014 yılında mali destek (hibe) verilecek projeler belirlendi.


Toplantı ile ilgili olarak Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 235 proje başvurusu aldıklarını belirterek, “Ajans olarak 2010 yılından itibaren Diyarbakır ve Şanlıurfa’da başta sanayi ve turizm olmak üzere gerek özel sektöre, gerekse altyapının geliştirilmesine yönelik projelere mali destek (hibe) sağlıyoruz. 2014 yılında vereceğimiz hibe destekleri ile ilgili olarak 22 Ekim 2013 tarihinde proje teklif çağrısına çıktık. Mali...