04 / 05 / 2024

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 9.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haliliye ilçesinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 9 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi Haberi

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihale ediyor. İhale 31 Temmuz'da gerçekleşecek.


ŞANLIURFA SAĞLIK YERLEŞKESİ YAPIM İŞLERİ İLE ÜRÜN VE HİZMETLERİNİN TEMİN EDİLMESİ İŞİNE İLİŞKİN İZLEME VE DEĞERLENDİRME DANIŞMANLIK HİZMETİ SATIN ALINACAKTIR


Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünden:


Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi 6428 Sayılı “Kamu Özel İş Birliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1 - İdarenin

a) Adı ve Adresi  ...