28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu detaya bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 603 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı Haberi

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Selahaddin-i Eyyübi parkında sürdürülen zemin ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti.


Sosyal donatıların mevcut olacağı modern park ile bölge vatandaşının yıllardır beklediği yaşam alanını halkın hizmetine sunacak olan Büyükşehir Belediyesi, parkın hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.


Selahaddin-i Eyyübi Parkının Şanlıurfa'ya ve bölge insanına hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza ciddi anlamda hayat verebilecek dev parkımızın yapım çalışmalarını inceledik. Geçtiğimiz günlerde projenin temelini atmıştık. Bugün ise yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü görmekteyiz. Şanlıurfa'nın hemen...