01 / 07 / 2024

şanlıurfa siverek eğitim yatırımları

şanlıurfa siverek eğitim yatırımları

Siverek’te geçen yıl yapımına başlanılan, 2014 yılında ihaleleri devem eden toplamda yapılacak olan 63 okulun bir kısmının inşaatı biterken, bir kısmının inşaatının devam ettiği belirtildi...

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

TOKİ'den Şanlıurfa Birecik'e 358 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şanlıurfa Birecik'te 358 yeni konut hayata geçirecek.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

şanlıurfa siverek eğitim yatırımları Haberi

şanlıurfa siverek eğitim yatırımları


Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eğitim yatırımları devam ediyor.


Siverek’te geçen yıl yapımına başlanılan, 2014 yılında ihaleleri devem eden toplamda yapılacak olan 63 okulun bir kısmının inşaatı biterken, bir kısmının inşaatının devam ettiği belirtildi.


İlçenin Bağlar Mahallesi’nde bulunan Şehit Metin Gençdal Ortaokulu’nun yanında yapımı devam eden 24 derslik Metin Gençdal Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Kaymakam Erkal, konu ile ilgili verdiği bilgide şunları söyledi:


“2013 yılı yatırım programında ilçemizde yapımı karlaştırılan 63 okulumuzun ihalelerinin büyük bir kısmını geçen yıl tamamladık, geriye kalanları da bu yıl ihale yaparak yapımına başladık. Okullarımızın bir kısmının inşaatı bitmiş durumda bir kısmı ise devam ediyor. Yıl sonuna kadar inşaatlarımızın tamamı tamamlanmış olacak. Okullarımızın tamamlanmasıyla birlikte ilçemize 750 yeni derslik kazandırılmış olup derslik sıkıntımız...