20 / 08 / 2024

şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi

şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede yeni yatırımlar hayata geçirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Siverek Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede yeni yatırımlar hayata geçirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'teki arsa satılmasın diye tabela dikildi!

Şanlıurfa Siverek'te bulunan hisseli arsanın sahiplerinden birkaçı arsanın satılmaması için tarlaya tabela dikti. Tabelaya hissedarlar tarafından "Bu tarla satılamaz, kavgalıdır" yazısı yazıldı.

Osmanlı Mimarlık Kültürü kitabı ile mimarlık dersleri!

Avrupa’daki Osmanlı mimarisi hakkında en kapsamlı eserlerin yazarı restoratör, Ekrem Hakkı Ayverdi’nin anısına hazırlanan “Osmanlı Mimarlık Kültürü” kitabında, Osmanlı mimarisi farklı yönleriyle ele anlıyor.

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

Şanlıurfa Hilvan'a cami ve kültür merkezi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi Haberi

şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi


‘Her İlçeye Eşit Hizmet’ anlayışı ile fiziki ve sosyal belediyecilik hizmetlerine aralıksız devam eden 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her ilçede olduğu gibi Siverek’te de göz dolduran yatırımlara imza atıyor.


Siverek'in Fırat Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaat çalışmalarına başlanan Kültür Merkezi ile ilçede sosyo-kültürel önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacak.  3 bin 300 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek olan Siverek Kültür Merkezi Projesinde konferans salonu, açık ve kapalı sinema salonları, kafetarya, kütüphane, toplantı odası, restoran ve atölyeler bulunacak.


SİVEREK’E İKİ AYRI SEMT PAZARI YAPILIYOR


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ayrıca Siverek’te Ayvanat Mahallesi ve Dicle Mahallesinde olmak üzere iki ayrı semt pazarının inşaatına da son sürat devam ediyor.




Şanlıurfa Büyükşehir...