30 / 04 / 2024

Şanlıurfa Siverek yatırımları

Şanlıurfa Siverek yatırımları

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Şanlıurfa Siverek prestij caddelerine kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için altyapı, üstyapı ve büyük projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Siverek'teki arsa satılmasın diye tabela dikildi!

Şanlıurfa Siverek'te bulunan hisseli arsanın sahiplerinden birkaçı arsanın satılmaması için tarlaya tabela dikti. Tabelaya hissedarlar tarafından "Bu tarla satılamaz, kavgalıdır" yazısı yazıldı.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa Siverek yatırımları Haberi

Şanlıurfa Siverek yatırımları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te altyapının yanı sıra üstyapı, prestij cadde, beton yol, semt pazarları, semt sahası, kültür merkezi, tarihi çarşıların onarımı ve birçok alanda ilçeye hizmet vermeye devam ediyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Siverek ilçesinde de gerek altyapı gerek üstyapı hizmetlerinde yatırımlarına son sürat devam ediyor. 


SİVEREK PRESTİJ CADDELERİNE KAVUŞTU


Prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mustafa Remzi Bucak, Atatürk Bulvarı, Hürriyet Caddesi. Güney Sokak, Tahsin Kaplan Abdulkadir Odabaşı, Rüştü Küçük Ömer Caddesi ve birçok cadde ve bulvarda 'Prestij Caddesi' uygulaması kapsamında asfaltlama çalışmasını tamamladı


'Her İlçeye Kültür Merkezi' Projesi kapsamında hayata geçirilen Siverek Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 4 bin 900 metrekarelik kapalı alana sahip olacak Siverek Kültür Merkezi'nin içerisinde 710 kişilik konferans salonu,...