29 / 07 / 2024

Şanlıurfa Tek Tek Dağları turizme açılacak

Şanlıurfa Tek Tek Dağları turizme açılacak

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen 2. Tek Tek Dağları Doğa Sporları ve Doğa Yürüyüşü'ne katıldı...

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa'da tek katlı ev çöktü!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Yukarı Almaşar Mahallesi'nde bulunan Hışman Korkmaz'a ait tek katlı ev, yağışlara dayanamayıp büyük bir gürültüyle çöktü. 

Şanlıurfa Hilvan'da metruk yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Hilvan Belediyesi tarafından kamu güvenliğine karşı tehdit oluşturan metruk yapılar tek tek yıkılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 bütçe görüşmelerini Kasım ayı oturumlarında gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri tamamladı, 2016 Yılı bütçesi 20 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin tek tek oylamasıyla gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Tekel Caddesi'ndeki binaların dış cephesi aynı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Şanlıurfa’da binaların dış cephesi tek tip oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor. Vatandaşların desteklediği proje kenti yeni bir yüze kavuşturacak.

Şanlıurfa Tek Tek Dağları turizme açılacak!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen 2. Tek Tek Dağları Doğa Sporları ve Doğa Yürüyüşü'ne katıldı...

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa Tek Tek Dağları turizme açılacak Haberi

Şanlıurfa Tek Tek Dağları turizme açılacak


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, katıldığı doğa yürüyüşünde Tek Tek Dağları'nın turizme açılacağını söyledi.


Vali Küçük, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen 2. Tek Tek Dağları Doğa Sporları ve Doğa Yürüyüşü'ne katıldı. Bölgede kurulan kıl çadırda doğa severlerle bir araya gelen Vali Küçük burada kendisine gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Küçük, Bisiklet İl Temsilciliğine bağlı bisikletçilerin 16 km’lik zorlu parkurda yaptığı yarışı izledi. Dereceye girenlerin madalyalarını Vali Küçük, verdi.


Tek Tek dağlarındaki doğa yürüyüşüne katkıda bulunan Şanlıurfa Valiliği, Harran Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi, GAP Tarımsal Araştırma Müdürlüğü, Doğa Kültür ve Yaşam Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü temsilcilerine İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Alb....