06 / 05 / 2024

Şanlıurfa Tekel Caddesindeki dış cephe

Şanlıurfa Tekel Caddesindeki dış cephe

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için, Tekel Caddesi ve Beykapı Mahallesinde başlatmış olduğu dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına Eyyübiye bölgesinde bulunan Kalkan bölgesini de ekledi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den ücretsiz dış cephe kaplaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için pilot bölge olarak seçtiği Tekel Caddesi’nde binaların dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Tekel Caddesi’nde binaların cephesi yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için pilot bölge olarak seçtiği Tekel Caddesi’nde binaların dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Tekel Caddesi'ndeki binaların dış cephesi aynı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Şanlıurfa’da binaların dış cephesi tek tip oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor. Vatandaşların desteklediği proje kenti yeni bir yüze kavuşturacak.

Şanlıurfa'da Vakıflar'dan ticari tesis yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 195 konut ve cami yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan ilçesi 195 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihale ediyor.

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa Tekel Caddesindeki dış cephe Haberi

Şanlıurfa Tekel Caddesindeki dış cephe


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddelerinden olan Tekel Caddesinde ve yönü Rabia ve Topçu Meydanı’na bakan binaların dış cephesini giydiriyor.

Çalışmalarda binaların dış cephesi yalıtım sistemi ile kaplanırken binada bulunan levhalar ve renkler tek tip oluyor. Bunun yanında duvara monte edilen klimalar ise özel bir kafesinin içine alınarak çevre kirliliğin önüne geçilmesi hedefleniyor.


"BU ALANLARIN GÜZEL GÖRÜNMESİ, ŞEHRİMİZİ DAHADA GÜZELLEŞTİRİYOR"

Vatandaşlar’dan Rıdvan Yankesen, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının mantıklı ve olumlu olduğunu ifade etti. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür eden Yankesen, "Bu noktaların güzel görünmesi, şehrimiz açısından çok güzel. Meydanlarımız ve Bahçelievler bölgesi git gide hareketleniyor. Binalarımızın dış cephesi tek renk olması görsel açıdan çok güzel olacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür...