12 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ticaret Borsası

Şanlıurfa Ticaret Borsası

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 9.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haliliye ilçesinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 9 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

Şanlıurfa'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 adet gayrimenkul!

BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 8 milyon 56 bin 323 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da tarım arazilerinin imara açılması tartışıldı!

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün imara uygun ticaret alanı olarak yapı yapmak şartı ile 25 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama işini ihaleye çıkarıyor. 

Şanlıurfa'da 7.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü Haliliye'deki arsası üzerinde yap işlet devret usulü ile ticaret fonksiyonlu yapı yapmak şartı ile 21 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama işi ihale ediliyor..

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazları özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin TL ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. verdi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Haberi

Şanlıurfa Ticaret Borsası

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Hububat Lisanslı Depo Projesi'nin aylık ilerleme toplantısı Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.   Toplantıda konuşma yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, projenin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ve çalışmaların özveriyle yapıldığını kaydetti. Pamuk Lisanslı Depo Projesi'nin inşaat çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu ifade Kaya, temennilerinin projelerin sorunsuz bir şekilde bitmesi olduğunu belirtti.  

İş planı hakkında görüşlerin bildirildiği toplantıda; müşavir firma yetkilileri ise Hububat Lisanslı Depo Projesi inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve siloların montajlama işinin başladığını ifade etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda yapılan toplantıya; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları; Cemal Yıldız, İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Mehmet Emin Aydın Temir Kurt, Meclis Üyesi Mahmut Akar, Bilim Sanayi ve Teknoloji...