05 / 05 / 2024

şanlıurfa toki 2018 projeleri

şanlıurfa toki 2018 projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Şanlıurfa Maşuk'taki projelerde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa'daki 236 iş yerini satışa sundu!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 236 iş yeri satışa sunuldu. Satışa çıkan iş yerleri için başvurular 12 Eylül - 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap'ta yer alan 28 konut başvuruları başladı. Başvurular 28 Aralık 2018 tarihine kadar alınabilecek...

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

TOKİ Şanlıurfa'daki 106 iş yerini 1 Şubat'ta satacak!

TOKİ portföyünde yer alan Şanlıurfa Maşuk'taki 106 adet iş yerini 1 Şubat 2018 tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. 

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekilişi 12 Ocak 2018 sonuçları!

Kura heyecanının başladığı TOKİ Şanlıurfa Akabe projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Birecik Konutları 2018'de teslim!

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, 4 bin konutluk TOKİ projesinde ilk kazmanın yılsonuna doğru vurulacağını belirtti.

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları!

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları 304 adet konut için gerçekleşecek. 10 bin 60 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu kurası sonucu!

Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta alt gelir grubuna özel 107 tane daire bugün satışa sunuldu. İşte Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu kurası sonucu...

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Toplamda 107 adet konutun satışa çıktığı projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu taksitleri!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu taksitleri 240,51 TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle alt gelir grubuna özel olarak satışa çıkarılan projede başvurular yarın sona erecek.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu başvuru bedeli!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL olarak belirlendi. Yüzde 20 peşinatta, kalan kısım için 240 ay vade uygulanan projede başvurular devam ediyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir başvuru ücreti!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir başvuru ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. 9 bin 102 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede aylık taksitler 240 TL'den başlıyor.

şanlıurfa toki 2018 projeleri Haberi

şanlıurfa toki 2018 projeleri


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Şanlıurfa Maşuk bölgesinde incelemeler yaptı. Maşuk bölgesinde beş etap halinde inşa edilen projenin son etabının şantiyesinde incelemeler yapan Turan, “TOKİ olarak Şanlıurfa Maşuk bölgesinde yoğun bir konut üretimi gerçekleştiriyoruz. Yerel ve yatay mimari ile inşa ettiğimiz projemiz semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu mahalle kültürünü yansıtıp yeni bir yaşam alanı olacak. Maşuk bölgesinde yaklaşık olarak 3 bin konutumuzun inşası hızla devam ediyor. Yarısını bu yaz satışa sunacağımız konutlarımız tamamen bittiğinde yeni bir model olarak bölgeye değer katıp konut ihtiyacına cevap verecek” diye konuştu.
 

Şanlıurfa’ya 13 bin konut

TOKİ olarak Peygamberler diyarı Şanlıurfa'da bugüne kadar 13 bin 515 konutun inşasına başladıklarını dile getiren Turan, “Bu konutlarımızın 10 bin 556’sını tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim ettik. Şanlıurfa'da...