30 / 04 / 2024

Şanlıurfa toki projeleri

Şanlıurfa toki projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! 409 ucuz konut için düğmeye basıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Şanlıurfa projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 13 bin konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Şanlıurfa Maşuk'taki projelerde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa'ya 5 bin konut müjdesi!

Şanlıurfa Tüm Emlak Müşavirleri Odası (ŞUTEM) Başkanı Fatih Topal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, Milletvekili adayı Faruk Çelik’ten TOKİ’nin ilimizde 5 konutluk projeler uygulaması için söz aldıklarını söyledi.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

TOKİ projeleri Şanlıurfa'da nüfusu artırdı!

TOKİ'nin Şanlıurfa Seyrantepe'de inşaatına başladığı Maşuk Konutları'nda inşaat tam gaz ilerliyor. Konut projeleri bölgede nüfusu artırdı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den ilçelere modern semt pazarları!

Şanlıurfa’da projeleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Halfeti ve Viranşehir’deki semt pazarı inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa toki projeleri Haberi

Şanlıurfa toki projeleri

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Şanlıurfa  projesinin ihale tarihini açıkladı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yükselecek olan projede 246 adet konut 223 adet dükkan yer alacak.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölüm 246 Adet Konut, 223 Adet Dükkan ve 56 Adet Ofis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/653665 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent...