29 / 04 / 2024

şanlıurfa toplu açılış

şanlıurfa toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin temel atma töreni ile toplam yatırım tutarı 1,8 milyar lira olan 278 kamu ve özel sektör tesis ve projesinin resmî açılış törenine katıldı.

Başbakan Erdoğan Şanlıurfa'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katılacak...

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

Şanlıurfa'da 7.6 milyon TL'te icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Koçören Mahallesi'nde yer alan yağ fabrikası 7 milyon 648 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Şanlıurfa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi'nde yer alan iplik fabrikası ve arsası 10 milyon 140 bin 998 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi açıldı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açıldı, açılışa TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Esenler'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törenle birlikte toplam yatırım bedeli 271 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Esenler'e kazandırıldı.

şanlıurfa toplu açılış Haberi

şanlıurfa toplu açılış

Topçu Meydanı’nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, vatandaşları Türkçe, Kürtçe ve Arapça selamlayarak başladı ve “Peygamberler şehri, evliyaların, medeniyetlerin ve mert insanların şehri Şanlıurfa’nın tüm ilçe ve mahallelerinde yaşayan kardeşlerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millî Eğitim Bakanlığının 499 milyon liralık yatırımını, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik merkezleri, hizmet binası, spor sahalarının, Harran Üniversitesi’nin 258 milyon liralık yatırımla 600 yataklı araştırma ve uygulama hastanesini, özel sektör tarafından 50 milyon liraya tamamlanan bir başka hastane ve çeşitli aile sağlığı merkezlerinin resmî açılışını yaptıklarını belirtti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlurfa'ya 68 milyon liralık yatırım ve 13 milyon liralık çevre düzenlemesiyle Türkiye'nin en büyük müze kompleksini kazandırdıklarını dikkati çekerek, bu yatırımın da resmî açılışının bugün yapıldığını söyledi. Öğrencilerden bu müze kompleksini mutlaka...